Onder Hollandse helden

Valkuilen en levenslessen van een vragensteller
Auteur: Frénk van der Linden | Uitgever: Luitingh Sijthoff

32,99

Onder Hollandse Helden bevat de meest spraakmakende interviews van journalist Frénk van der Linden. Bij elk verhaal vertelt Van der Linden wat er achter de schermen gebeurde en wat hij hiervan leerde.

Hoe gaat het achter de schermen toe wanneer een journalist spreekt met Anouk, Johan Cruijff, Youp van ’t Hek, Freddy Heineken, Tommy Wieringa, Wende, Ahmed Aboutaleb, André Hazes en andere prominente Nederlanders? Wat zijn de gevoelige momenten? Welke conflicten spelen zich af?
Al veertig jaar werkt Frénk van der Linden voor kranten, tijdschriften, radio- en tv-programma’s. Hij vertelt even onomwonden over gemaakte fouten en geleerde lessen als over zijn successen. Aan honderden schrijvers, sportmensen, musici, topondernemers en politici vroeg hij hoe zij leven en overleven. Het bracht hem verder – als vakman, maar ook als zoon van een vader en een moeder die na hun scheiding tientallen jaren geen woord meer met elkaar wisselden.
Onder Hollandse Helden is de wordingsgeschiedenis van een rasinterviewer en de weerslag van een persoonlijke zoektocht. Met vallen en opstaan verzamelde Frénk antwoorden op pijnlijke, bizarre en hilarische vragen. Waarom falen we in de liefde? Wie is God? Wat maakt je rijk? En waar vinden we geluk?
Met bijdragen van onder andere Geert Mak, Frits Bolkestein, Tatjana, Arnon Grunberg, Michiel Borstlap, Pieter Webeling, Wouter Bos en Matthijs van Nieuwkerk.
‘Frénk van der Linden is de gelijke geworden van legendarische interviewers als Bibeb en Ischa Meijer.’ de Volkskrant

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789024579105 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Valkuilen en levenslessen van een vragensteller

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

704

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

06-10-2017

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Onder Hollandse helden” te beoordelen