Oekraïne

Geschiedenissen en verhalen
Auteur: Volodymyr Yermolenko | Uitgever: ISVW Uitgevers

20,00

Oekraïne staat meer op de kaart dan ooit. Steden als Kyiv en Kharkiv zijn onophoudelijk in het nieuws, en president Zelensky is uitgegroeid tot een van de indrukwekkendste staatshoofden ter wereld.

In Oekraïne. Geschiedenissen en verhalen introduceren zestien denkers en schrijvers Oekraïne aan een niet-Oekraïens publiek. Ze vertellen over de geschiedenis van hun land, Oekraïense literatuur, filosofieën en mythes, de stereotypes, het uitgaansleven, en nog veel meer. Het geheel is een rijk boek over de Oekraïense identiteit, geschreven door Oekraïners.

De samensteller, filosoof Volodymyr Yermolenko, schrijft voor deze Nederlandse vertaling een nieuw voorwoord waarin hij de realiteit van de oorlog beschrijft. Yermolenko, die nabij Kyiv woont, heeft tienduizenden volgers op Twitter, waar hij dagelijks verslag doet van de oorlog en de Russische leugens ontkracht.

Wil je Oekraïne beter leren kennen? Lees Oekraïne. Geschiedenissen en verhalen. Alle opbrengsten van het boek gaan bovendien naar goede doelen die Oekraïne steunen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083212289 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Geschiedenissen en verhalen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

288

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

13-09-2022

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Oekraïne” te beoordelen