Oekraïne, hoe bestaat het!

Een literair-historische verkenning
Auteur: Geert Mantingh | Uitgever: Brave New Books

28,43

Hoe bestaat het dat een onafhankelijk soeverein land door militair geweld verwoest wordt! Hoe bestaat het dat er weer een alles vernietigende oorlog is op ons Europees continent! Wat bezielt de Russen en hoe lang kan het Oekraïense volk deze treitering nog dragen? Is er een kans dat Oekraïne uiteindelijk veilig onder de paraplu van de NAVO kan vluchten?
We zien dat het Oekraïense volk samen met de Russen en Wit-Russen in een diepe Bolsjewistische afgrond is gestort en nu als eerste van deze drie, tegen de wil van het Kremlin in, uit het ravijn probeert te klauteren.
Alexander Solzjenitsyn voorspelt in 1990 de onvermijdelijke vlucht van Oekraïne uit het Sovjetimperium. Hoe dan ook! Poetin had het kunnen weten en hij had de verantwoordelijkheid kunnen nemen dit proces, zonder zinloos bloedvergieten, in goede banen te leiden. Hij heeft dit nagelaten en miljoenen mensenlevens ondergeschikt gemaakt aan zijn ‘heilige’ geloof in een ‘Groot-Russische’ utopie.
Dit boek wil de lezer de vereiste handvatten bieden om te kunnen begrijpen waarom deze oorlog onvermijdelijk was. En de auteur wil met de lezer op reis naar dat grote bijzondere land met die wanhopig dappere Oekraïners.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464925203 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een literair-historische verkenning

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

212

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

25-11-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Oekraïne, hoe bestaat het!” te beoordelen