Oe ist echt?

Auteur: Alexander Pauwels | Uitgever: Brave New Books

14,99

Gedichten over zelfreflectie. De poëzie en proza die u straks zal lezen zijn allemaal tot stand gekomen na hele kleine denkmomentjes. Ergens een moment alleen op de trein of s ’nachts tijdens de 5min voor ik vertrek richting dromenland. Deze gedachten neergeschreven en herleid tot poëzie is wat u mag verwachten verder in dit boek.
Dit idee is er gekomen dankzij twee hele goede vrienden. Al maanden was ik bezig over het uitbrengen van iets kunstzinnig, maar ik durfde nooit. Plots zei iemand me ‘‘Doe het gewoon, wat heb je te verliezen’’ ‘‘Als het slecht is, is het slecht. Maar dan zal de volgende beter zijn.’’

Dankzij die woorden heb ik dan ook besloten om me niet langer te verstoppen en dit boek gewoon uit te brengen. Aangezien vele gedichtjes een nogal negatieve ondertoon hebben, heb ik er voor gekozen om ook wat andere kunstvormen in dit boek te plaatsen. Zo heb ik aan het duo krommenaas gevraagd om iets te tekenen op basis van enkele gedichten alsook het schrijven van een kortverhaal.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464183054 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

49

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

02-11-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Oe ist echt?” te beoordelen