Ode aan het VMBO

Auteur: Talitha Kuchler | Uitgever: House of Stories

20,00

Gefeliciteerd, jouw kind mag naar het VMBO! Ode aan het VMBO is een lofdicht gericht aan iedereen die die hoort te ontvangen, geschreven door docent en schrijver Talitha Kuchler. De bundel bevat korte verhalen, gedichten en herinneringen over leerlingen, leraren, ouders en collega’s. De rode draad is positiviteit, door middel van Talitha’s beeldende taalgebruik eist ze het respect en de waardering die VMBO-leerlingen al jaren verdienen eindelijk op.

Van docenten die Talitha vertelden dat ze niets meer zou bereiken dan de Huishoudschool en van leerlingen die hun grote, kleine successen met Talitha delen tot verhalen van pubers die je met tranen in je ogen achterlaten. Hoewel de lach absoluut overheerst, toch een bundel met een lach en een traan. Ode aan het VMBO is een wervelende lofzang op een groep die al jaren aan het kortste eind trekt.

Talitha Kuchler heeft een carrière van 22 jaar als docent Zorg en Welzijn op het VMBO achter de rug als ze besluit met een Mercedes-bus de wereld rond te gaan reizen. Als kroon op haar werk schreef ze deze bundel, niet alleen om haar leerlingen en collega’s in het zonnetje te zetten, ook omdat ze zich verbaast in de weinige investeringen van de maatschappij om het VMBO in een beter daglicht te zetten. Talitha is zelf begonnen op het VMBO en wil een positief statement en leerlingen aansporen om in zichzelf te geloven. Ze gaat op reis en ze neemt mee: haar liefde voor het VMBO.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083262697 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

45

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

10-08-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ode aan het VMBO” te beoordelen