Obamawereld

Auteur: W. Post | Uitgever: Uitgeverij Aspekt B.V.

14,95

Op de verkiezingsdag 4 november vertrok Willem Post vanuit de studio van het televisie-programma ?Goedemorgen Nederland? naar Chicago. Vlak voor het sluiten van de stembussen gaf hij op verzoek van de Nederlandse consul-generaal aldaar een korte tijd uiteenzetting voor de pers en genodigden over Wat te verwachten van de nieuwe president? Dit boek is daar een uitgebreid vervolg op.
Wordt president Barack Obama een nieuwe, pragmatische JFK? Of heeft hij meer weg van zijn progressieve voorganger Jimmy Carter? Maar het zou ook goed kunnen dat Obama in deze bijzondere tijden een eigen koers vaart. Post heeft het afgelopen jaar in vele media en de ?Internationale Spectator? geschreven en verteld over het unieke fenomeen Obama. De Haagse historicus was bij Obama?s inmiddels beroemde Berlijn-toespraak. Als een van de weinige Nederlanders was Post aanwezig op het overwinningsfeest in Chicago. Ook over die historische gebeurtenis leest u in dit boek. Obamawereld is een boeiende schets van de nieuwe hoofdbewoner van het Witte Huis.

Willem Post is als ‘senior fellow’ verbonden aan Instituut Clingendael. Al vele jaren geeft hij colleges en lezingen over het Amerikaanse presidentschap en de buitenlandse politiek. Post heeft zeven boeken gepubliceerd. Hij geeft commentaar in vele binnen- en buitenlandse media.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789059117969 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

118

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

29-11-2008

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Obamawereld” te beoordelen