Novak Djokovic

Auteur: Mark Hodgkinson | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

22,99

De biografie Novak Djokovic van Mark Hodgkinson schetst een diepgaand en uitgebreid portret van de beste mannelijke tennisser aller tijden. Een must-read voor elke sportfan, incl. prachtig fotokatern.

In de biografie Novak Djokovic, gebaseerd op diepgravende research en talloze interviews, onderzoekt auteur Mark Hodgkinson de gebeurtenissen, invloeden en overtuigingen die Djokovic hebben gemaakt tot wie hij is. Niemand heeft immers meer Grand Slam-titels gewonnen dan deze mannelijke tennisser. Maar behalve een tennisfenomeen is hij ook een van de meest controversiële sporters van dit moment, en een enigma voor zijn rivalen.

In Novak Djokovic komt alles uit zijn ongewone carrière aan bod: van een schuilkelder in Belgrado tot een detentiecentrum in Melbourne, van zijn meedogenloze streven naar perfectie tot de onconventionele overtuigingen die hem tot grote hoogte brachten. Dit boek van Mark Hodgkinson, die eerder de biografieën van o.a. Roger Federer en Serena Williams schreef, schetst een diepgaand en uitgebreid portret van de beste mannelijke tennisser aller tijden. Een must-read voor elke sport- en tennisfan, inclusief prachtig fotokatern.

‘Djokovic wil altijd meer. Vaak is hij verguisd om zijn gedrag, nooit staat hij bovenaan in de populariteitspolls, maar de geschiedenisboeken verschaffen hem de objectieve waardering waar hij zo naar hunkert.’ — Trouw

‘Een fantastische en fascinerende verkenning van het leven van een groot kampioen en uniek mens.’ — Tom Hiddleston

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401622639 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

04-07-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Novak Djokovic” te beoordelen