Nooit meer vliegen

Auteur: Erik Westenberg | Uitgever: Vesper Publishing

22,95

Het aangrijpende verhaal van piloot in opleiding Lucas Westenberg, bekend van Break Free.

“Het geluk is niet aan mijn zijde.” Op 13 september 2012 krijgt toenmalig KLM-gezagvoerder Erik Westenberg een WhatsAppbericht van zijn 19-jarige zoon Lucas, die op het punt staat een belangrijke examenvlucht te maken. Lucas wil net als zijn vader piloot worden, schrijft zich in aan de KLM Flight Academy en verhuist voor het praktijkgedeelte van zijn opleiding naar Phoenix, Arizona.

Het appje blijkt het laatste contact dat vader Erik en moeder Petra met hun zoon hebben. Later die dag stapt Lucas in het sportvliegtuig, wetende dat hij een uitzonderlijk moeilijke opdracht heeft gekregen. Hij is er niet gerust op. Wanneer hij een canyon in moet vliegen, blijkt waarom: een combinatie van gevaren maakt de kloof onveilig om doorheen te vliegen. Het vliegtuig crasht en Lucas komt om het leven, samen met een instructeur en de examinator.

‘Nooit meer vliegen’ is het waargebeurde verhaal van een vader en zoon met een gedeelde droom: samen vliegen. Het beschrijft hoe een warm en liefdevol gezin, verscheurd door het plotselinge verlies, gedwongen wordt een weg te zoeken in de nieuwe wereld zonder Lucas. Het is ook het verhaal van Eriks strijd om de veiligheidscultuur op de vliegschool op orde te krijgen, want wat Lucas is overkomen, mag nooit meer gebeuren. Zelfs al kost het Erik zijn droombaan als gezagvoerder.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083382319 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

206

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

19-03-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Nooit meer vliegen” te beoordelen