Nog meer wereldgeschiedenis van Nederland

Auteur: Huygens Instituut voor Nederlandse Geschiedenis | Uitgever: Ambo|Anthos

44,99

Nog meer wereldgeschiedenis van Nederland is het vervolg op het succesvolle standaardwerk Wereldgeschiedenis van Nederland en bevat meer dan honderd verhalen over het verleden van Nederland

Nog meer wereldgeschiedenis van Nederland is opnieuw een standaardwerk dat in geen enkele boekenkast mag ontbreken.

Van Wereldgeschiedenis van Nederland zijn meer dan 20.000 exemplaren verkocht. De Nederlandse geschiedenis is nauw verbonden met die van de wereld als geheel. Door migratie, handel en kennisuitwisseling beïnvloedden mensen elkaar over grotere afstanden en intensiever dan we lang dachten. Het succesvolle Wereldgeschiedenis van Nederland toonde hoe internationaal de geschiedenis van Nederland écht was. Naast de meer dan honderd verhalen over de verstrengeling van de Nederlandse geschiedenis met die van de gehele wereld die daarin verteld werden, zijn er natuurlijk nog veel meer voorbeelden. Ruim voldoende voor een kloek vervolg.

In Nog meer wereldgeschiedenis van Nederland komen onderwerpen aan de orde als geuren en smaken, Nederland als fietsland, Bataven in het Romeinse leger, slavenhandel, het eerste hoerencongres, genocide op Ambon en in Atjeh, de verspreiding van het Nederlands over de wereld en de gevolgen van Nederlandse exploitatie voor de olifant.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026354489 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

752

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

25-10-2022

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Nog meer wereldgeschiedenis van Nederland” te beoordelen