Niemand is zo wakker

Historische roman over het leven van Spinoza
Auteur: Andrea Voigt | Uitgever: Uitgeverij IJ

19,90

Een fijnzinnige karakterschets van Spinoza, een even bange als moedige wijsgeer die op zoek was naar het geluk, en een menselijk en actueel verhaal dat trouw is aan de historische feiten.

BENEDICTUS DE SPINOZA (1632-1677) heeft veel familieleden verloren, is verbannen uit de joodse gemeenschap en durft zijn boeken niet uit te geven uit angst voor vervolging.
Heeft de grootste filosoof van Nederland zich kunnen overgeven aan het leven en de liefde – voor anderen, God en zichzelf? En heeft hij het bestendige geluk waar hij in zijn werken zo naar zocht, bereikt?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789090334318 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Historische roman over het leven van Spinoza

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

228

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

18-09-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

1

1 beoordeling voor Niemand is zo wakker

  1. 5 van 5

    Noks

    Wat een prachtig boek over zo’n boeiend mens, Spinoza. De grootste Nederlandse filosoof. En dan over de mens Spinoza in de vorm van een historische roman. Andrea Voigt is er in geslaagd om Spinoza als mens van vlees en bloed te beschrijven en ik ervaarde dat ik me bij het lezen in hem verplaatste. Zijn denken, zijn voelen, ik zat er dichtbij.
    Het is ook een echt boek, gebonden en met prachtige omslag. Heel fijn vind ik dat. Ook een boek om iemand cadeau te doen!


Een beoordeling toevoegen