Narcisme is a bitch

Narcisme is a bitch

Op weg naar genezing van het narcistisch misbruik door jouw moeder
Auteur: Jasmijn A. | Uitgever: Mijnbestseller.nl
Ongeveer 3-5 werkdagen

29,95

Na de ontmaskering van haar narcistische moeder is Jasmijn zoveel mogelijk boeken gaan lezen over narcisme. Artikelen, nieuwsberichten, ervaringen van lotgenoten…
Maar wat ze echt nodig had was eigenlijk een boek waar alles in stond. Een boek waar ze ervaringen kon lezen, waar ze herkenning vond maar waar ze ook praktische tips kon vinden als ze in de paniekstand schoot. Maar zo’n boek vond ze niet, dus schreef zij Narcisme is a bitch.

In dit boek zul je gaan lezen dat je niet alleen bent in deze strijd ook al voelt het nu misschien nog wel zo. In dit boek zul je ook lezen wat je kunt doen als je paniek voelt opkomen, en hoe je om kunt gaan met die kritische en negatieve stemmen in je hoofd. Dit boek zal jou veel inzichten geven in de keuzes die je hebt gemaakt onder invloed van het narcisme. Dit boek hoef je niet braaf van voor naar achter uit te lezen, want je kunt gewoon een willekeurig hoofdstuk opzoeken als je net over dat ene onderwerp iets wilt lezen. Dit boek heeft geen hoofdstuknummers en houdt zich niet aan de geijkte boekregels, want Jasmijn is opgevoed door een narcistische moeder en heeft een hekel gekregen aan regels, orde en gehoorzaamheid.

Artikelnummer: 9789403611921 Categorie:
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Subtitel

Op weg naar genezing van het narcistisch misbruik door jouw moeder

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

108

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

11-11-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Narcisme is a bitch” te beoordelen