Nagejaagd

Auteur: Valerie Lempereur | Uitgever: VL Publishing

0,00

‘Welkom in de televisiewereld. Ik zal het je nogmaals proberen uit te leggen, Caroline. Jij bent niet de enige die te grazen is genomen in die boeken. Daar is niets tegen te doen. De familie is zo populair dat het totaal zinloos is om te reageren, want niemand zal je serieus nemen, laat staan geloven. Bovendien mag je niet eens reageren, want daar heb je voor getekend. Jij moet gewoon sterk zijn. Het zal vanzelf overwaaien en dan kan jij weer verder met je leven.’

Caroline van Eeden (62), bijna tien jaar lang de beste vriendin van Martien Meiland, emigreerde in februari 2019 met de familie Meiland naar Frankrijk en was twee seizoenen lang te zien in het televisieprogramma Chateau Meiland.

Tijdens de verbouwing werkte ze maandenlang soms wel zestien uur per dag. Toen in mei 2019 het chateau openging, was Caroline verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers, de was, de strijk en de boodschappen, en ze kookte voor de gasten. Zeven dagen per week.

Na een ruzie werd ze op straat gezet. En toen begon de nachtmerrie. Haar privéleven werd besproken in maar liefst drie boeken. Ze werd uitgemaakt voor geldwolf, profiteur, luiaard, oud wijf en geframed als labiel. De tsunami aan negatieve publiciteit was zo overweldigend dat Caroline thuis kwam te zitten met een zware depressie en gediagnostiseerd werd met ptss.

‘Ik heb me geschaamd en schuldig gevoeld. Vier jaar lang heb ik tevergeefs gesmeekt dat het zou stoppen. Dit boek is geen wraakboek. Het is ook géén afrekening. Het is mijn verhaal.’

Valérie Lempereur is journaliste en schrijfster. Ze schreef grote interviews voor kranten en entertainmentbladen. Zo schreef ze o.a. voor Het Laatste Nieuws, Bild en De Telegraaf. Ze had columns in het Algemeen Dagblad, Het Parool en Libelle. Ook schreef ze toonaangevende stukken en reportages in Nederland, Duitsland en België.

Lempereur heeft ook meerdere bestsellers op haar naam staan. Ondermeer; Patricia, achter het raam op de Wallen en De meisjes van mevrouw de Wit. Ze schreef twee boeken over criminele organisatie De bende van Venlo. Lempereur was co-auteur van Mathilde & Co: de familie d’Ambras, over de koningin van België. Daarnaast is ze de auteur van de bestseller Mevrouw een aangrijpende autobiografie die is gebaseerd op haar eigen verhaal.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464774702 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

335

Leverbaar

Wordt niet meer herdrukt

Uitgiftedatum

10-10-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Wordt niet meer herdrukt

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Nagejaagd” te beoordelen