Naar de Bron van Leven

Kanker als Inwijdingsweg
Auteur: Judith Kiowa | Uitgever: Paris Books

19,99

Eind 2019 blijkt Judith longkanker te hebben in een vergevorderd stadium. Het doormaken van deze levensbedreigende ziekte wordt voor haar een transformerende levenservaring. Door de confrontatie met haar sterfelijkheid opent zich een deur naar meer bewustzijn over leven en dood, gezondheid en ziekte en gelukkig en zinvol leven als mens op aarde.

Judith sluit haar praktijk als gezondheidszorgpsycholoog, hervindt de verbinding met de levensbron in haarzelf en activeert op verschillende manieren het zelfhelend vermogen van haar lichaam.

Naar de Bron van Leven is een hoopgevend boek dat aanmoedigt om te luisteren naar de wijsheid van je lichaam, ziel en geest. Door het bewust activeren van je zelfhelend vermogen kan het natuurlijke evenwicht herstellen, kun je weer heel worden en daarmee de kans op genezing vergroten.

Van jongs af aan heeft Judith zich beziggehouden met grote vragen als: wat is de essentie van leven, lijden en doodgaan? Wat is de werkelijkheid? En: wat is waarheid? Zowel in haar persoonlijk leven als in haar professionele leven als lichaamsgericht werkende gz-psycholoog, zijn bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit altijd belangrijke drijfveren geweest. Haar ervaringen met uitgezaaide longkanker leidden tot een intens bewustwordings- en helingsproces dat zij openhartig beschrijft in haar debuut Naar de Bron van leven – kanker als inwijdingsweg.

Sinds februari 2021 is de longkanker in remissie. Door eenvoudig te zijn en te doen wat haar hart vervult, wil Judith bijdragen aan licht en liefde op aarde.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493280786 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Kanker als Inwijdingsweg

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

31-03-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Naar de Bron van Leven” te beoordelen