Mr.Drs. Jozef Hubert van Put – bijlagen

ONVOLTOOIDE AUTOBIOGRAFIE VAN DE JONGSTE HELFT VAN EEN TWEELING UIT DE 2DE GENERATIE INDISCHE NEDERLANDERS (MEI 1949 TOT MEI 2022)
Auteur: Jozef Hubert van Put | Uitgever: Sjef van Put

109,95

OVER SJEF VAN PUT| Sjef is geboren op 6 mei 1949 in Geldrop als de jongste helft van een identieke tweeling. Zijn ouders zijn beide geboren en getogen in het voormalige Nederlands Indië. Moeder en vader zijn inmiddels overleden, moeder op 31 december 1956, vader op 18 mei 1996. Sjef heeft enkele jaren op het voormalig Nederlands Nieuw-Guinea gewoond, waar zijn vader bestuursambtenaar was bij de Directie Verkeer en Energie van het Gouvernement. Sjef is in 1956 teruggekeerd naar Nederland. Sjef heeft de lagere school gevolgd in Delft. Het Gymnasium Bèta heeft hij met succes afgerond aan het Carmel College in Oldenzaal. Sjef heeft Geologie en Geofysica en Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden in de periode 1968 tot 1979. Sjef is vooral werkzaam geweest voor de Rijksoverheid, waaronder de voormalige Ministeries van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer en van Verkeer en Waterstaat (voormalige Directie Noordzee van Rijkswaterstaat). Sjef heeft ruim 40 jaar vrijwilligerswerk gedaan en doet dat nog. Zo is hij raads- en raadscommissie lid in de gemeente Zoetermeer in de periode 1998 tot 2010 en Voorzitter/onderzoeker van de Rekenkamer van de gemeente Boskoop in de periode 2005 tot 2013. Tenslotte is hij bestuurder geweest van diverse welzijinsorganisaties in Zoetermeer en Delft. Voor zijn vele vrijwilligerswerk is Sjef in 2009 door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Sjef is in zijn vrije tijd gecertificeerd kunstschilder. Tenslotte is hij nog werkzaam als bestuurlijk juridisch expert. Sjef woont met zijn vrouw Annie in Delft.
N.B. Tijdens ogenblikken van het schrijven van dit boek zijn de op die momenten actuele maatschappelijke en andere persoonlijke ontwikkelingen meegenomen, zoals aanvullende informatie over families die op een of andere manier gelieerd zijn aan de families Van Put en Van Motman.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789462472853 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

ONVOLTOOIDE AUTOBIOGRAFIE VAN DE JONGSTE HELFT VAN EEN TWEELING UIT DE 2DE GENERATIE INDISCHE NEDERLANDERS (MEI 1949 TOT MEI 2022)

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

483

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

09-08-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Mr.Drs. Jozef Hubert van Put – bijlagen” te beoordelen