Moon Calendar (2021)

Haal het beste uit 365 dagen van 2021, met behulp van de magische kracht van de Maan. Beauty, Business, Voeding, Gezondheid,Relaties.
Auteur: Jetteke van Lexmond, Lieke van Lexmond | Uitgever: Lexmond vs Lexmond B.V.

24,95

MOONSISTERS

Haal het beste uit 365 dagen van 2021, met behulp van de kracht van de Maan.
beauty, business, voeding, gezondheid & relaties

De bekende zussen Lieke en Jetteke van Lexmond groeiden op in de natuur met een spirituele, intuïtieve, sjamaanachtige moeder en een eigen moes- en kruidentuin. In hun drukke stadse leven was jarenlang geen tijd meer voor de maancyclus, totdat ze bij toeval in een boerendorp in de Franse Jura belandden. Alle inwoners leven er met het ritme van de Maan. Op een ongunstige knipdag zijn alle kappers er dicht, terwijl het er superdruk is op dagen dat de Maan in Maagd of Leeuw staat. De zussen raakten wederom gegrepen door de Maan, en willen jou ook graag meenemen in hun liefde voor de Maan.
De kracht van de Maan is voor iedereen duidelijk te zien in eb en vloed.
Een natuurverschijnsel veroorzaakt door de magnetische kracht van de Maan. De mens bestaat voor minimaal 55 tot 65 procent uit water, dus heeft de Maan, het ultieme vrouwelijke hemellichaam, ook enorm veel invloed op ons. Zo loopt de natuurlijke vruchtbaarheidscyclus van de vrouw gelijk met de maancyclus (eigenlijk zijn we dus allemaal Moonsisters). Kun je beter een voedend masker nemen bij Wassende Maan en een detox bij Afnemende Maan. Lees waarom je de beste presentaties geeft bij onder andere de Maan in Boogschutter, je financiën het beste op orde krijgt bij de Maan in Maagd, je carrière een vlucht kan nemen als de Maan in Steenbok staat. Betaal je veel geld voor een cellulite behandeling, doe hem dan alsjeblieft bij Afnemende maan.
De zussen kregen hulp van kenners, waardoor deze kalender een leidraad is vol (geestige) tips over gunstige momenten, heerlijke quotes, recepten en kennis over de kruiden in de natuur.
Je hoeft er niet strikt naar te leven, maar het kan je wel helpen om meer uit de dag en jezelf te halen: 365 dagen per jaar, elke dag een cadeau voor jezelf of voor iemand die je liefhebt!

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083073910 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Haal het beste uit 365 dagen van 2021, met behulp van de magische kracht van de Maan. Beauty, Business, Voeding, Gezondheid,Relaties.

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

768

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

30-09-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Moon Calendar (2021)” te beoordelen