Moed

Het Levensverhaal van Holocaust Overlevende Avraham Perlmutter
Auteur: A Avraham Perlmutter | Uitgever: Mascherato Publishing

20,95

Avraham Perlmutter is pas tien jaar oud als zijn leven voorgoed verandert.

In 1938 bereiken de nazi’s Avrahams geboortestad Wenen. Wanhopig om hun zoon te redden, sturen zijn ouders hem naar Nederland, maar het binnenvallende Duitse leger volgt een korte tijd later. Tijdens de daaropvolgende oorlogsjaren trotseert de jonge Avraham arrestaties, gewaagde ontsnappingen, onderduiken en hartverscheurende verliezen. Daarnaast ervaart hij echter ook de goedheid van vele Nederlanders die hem helpen ontsnappen.

Het overleven van de Holocaust vergt schranderheid, moed, vastbeslotenheid en een dosis geluk waar hij opnieuw gebruik van maakt wanneer hij vecht voor de staat Israël tijdens haar Onafhankelijkheidsoorlog. Daarop vertrekt hij naar de VS om een academische opleiding te volgen en zijn dromen te laten uitkomen.

Moed neemt de lezer mee op een onvergetelijke reis vol met spanning en gevaar. Toch is het meer dan een verhaal over overleven – het is een testament voor menselijke goedheid, zelfs in de duisterste tijden en voor de prestaties die door volharding worden bereikt.

Deze unieke autobiografie zal lezers van alle leeftijden inspireren, van liefhebbers van historische memoires tot lezers die op zoek zijn naar een opbeurend perspectief op een volbracht leven.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9781937945114 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het Levensverhaal van Holocaust Overlevende Avraham Perlmutter

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

180

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

22-07-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 4-6 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Moed” te beoordelen