Modern wereldwonder

Geschiedenis van de Deltawerken
Auteur: Bert Toussaint | Uitgever: Boom

53,90

Een modern wereldwonder, schoolvoorbeeld van extreme engineering: de Deltawerken spreken nog steeds nationaal en internationaal tot de verbeelding. Zo’n zestig jaar na het begin heeft dit legendarische mammoetproject zich een status verworven die veel groter is dan die van andere grote twintigste-eeuwse ingenieurswerken in ons land.

Modern wereldwonder is een rijk geïllustreerd en veelzijdig boek. De auteurs blikken niet alleen terug op de geschiedenis van de Deltawerken, maar verbinden die ook met actuele problemen, zoals klimaatverandering en het zoeken naar de juiste balans tussen veiligheid, zoetwatervoorziening en ecologische kwaliteit. Dat zijn uitdagingen waarop ook veel andere deltaregio’s in de wereld een antwoord moeten vinden – uitermate relevant voor de internationale waterpartners van Nederland.

Modern wereldwonder is samengesteld door Bert Toussaint, historicus bij Rijkswaterstaat, en bevat bijdragen van Willem van der Ham, Alex van Heezik, Eric Berkers, Paul Brusse en Hans Buiter. 

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789024423736 Categorieën: , ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Geschiedenis van de Deltawerken

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

448

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

01-06-2018

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Modern wereldwonder” te beoordelen