Mijn opwekking tot nieuw leven

Auteur: Ami Sarr | Uitgever: U2pi BV

22,50

Geboren in Mali komt Imma naar Nederland en geeft daar haar leven vorm. Na jaren komt ze haar oude vriendin Thania tegen en de vriendschap bloeit opnieuw op. Thania leidt een dubbelleven: ze heeft een relatie met Luuk en hebben samen een kind, maar ze gaat al een tijd vreemd met Daan. Als de vriendschap hechter wordt betrekt Thania Imma in haar web van leugens dat ze voor haar man weeft.
Imma ontmoet Jack tijdens het uitgaan en ze krijgen een relatie. Dan wordt het tijd om Jack aan Thania voor te stellen. Samen met Daan gaan ze naar Rotterdam voor een avond uit. Alles lijkt goed te gaan, maar dan zijn Thania en Jack een tijdje onvindbaar. Ze duiken weer op zonder goede verklaring. Is er iets gebeurd, speelt er iets tussen hen? Wanneer
Imma langzaam, stap voor stap, de onthutsende waarheid ontdekt, breekt haar hart in duizend stukken. Naarmate de affaire zich verder ontwikkelt, barst de hel los tussen de twee vriendinnen met een verschrikkelijke impact op hun directe omgeving.
Maanden later, terwijl ze nog steeds lijdt door die pijnlijke ervaring, maakt Imma iets bijzonders mee. Ze maakt voor het eerst kennis met Jezus Christus die haar rond 03:00 uur ‘s nachts in haar woonkamer wakker maakt tijdens haar slaap op de bank. Die nacht doet Imma een wens en tot haar grote verbazing komt de wens uit. Sindsdien wordt ze een grote fan van Christus en, ondanks haar moslimachtergrond, verdiept ze zich in de Bijbel om de God en Vader van Jezus te leren kennen.
Gedurende haar speurtocht naar deze God begint ze geestelijk te groeien, ze voelt zich vernieuwd, versterkt en ze geneest van haar gebrokenheid dankzij de goddelijke liefde die ze ontvangt. Kortom, een nieuwe wereld gevuld met wonderen en tekenen opent zich voor Imma. Zo redt ze haar oma na een hartstilstand. En de voorspellende dromen die ze krijgt, geven haar een blik in de toekomst. Haar leven, een wandeling met God, krijgt weer zin en kracht. Haar verleden krijgt een nieuwe betekenis.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493299672 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

283

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

23-06-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Mijn opwekking tot nieuw leven” te beoordelen