Mijn Levensherinneringen

Wat niet in mijn boeken staat
Auteur: Viktor E. Frankl | Uitgever: Ad. Donker - Rotterdam

24,50

In Mijn Levensherinneringen reflecteert de wereld­ beroemde psychothera­ peut Viktor Frankl op de meest bepalende momenten van zijn bestaan. Gedurende zijn leven schreef Frankl de belangrijkste gebeurte­ nissen op. Hij wilde ze bewaren en doorgeven aan zijn kinderen en klein­ kinderen. Dat leidde uit­ eindelijk tot dit boek, een verzameling van Frankls levensherinneringen.
Hij beschrijft zijn kinder­ tijd en studiejaren en vertelt hoe zijn meningsverschillen met
Freud en Adler leidden tot de ontwikkeling van zijn logotherapie en existentiële analyse. Hij blikt terug op zijn aangrijpende ervaringen in concentratiekampen tijdens de Tweede Wereld- oorlog, en op zijn wereldwijde bekendheid na de publicatie van De zin van het bestaan in 1945. Mijn Levensherinneringen verschijnt voor het eerst in een Nederlandse vertaling en is onmisbaar voor iedereen die benieuwd is naar het leven van en de mens achter Viktor Frankl.

Viktor E. Frankl is een van de bekendste psychotherapeuten van deze tijd. Hij was hoogleraar in de neurologie en de psychiatrie aan de Universiteit van Wenen en hoogleraar in
de logotherapie aan de Universiteit van San Diego. Hij schreef 39 boeken, die vertaald werden in 50 talen. Van zijn bekendste boek De zin van het bestaan werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789061007579 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Wat niet in mijn boeken staat

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

224

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

28-02-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Mijn Levensherinneringen” te beoordelen