Mijlpalen

Mijn Schotse reis
Auteur: Sam Heughan | Uitgever: Ambo|Anthos

22,99

Sunday Times & New York Times Bestseller. ‘Mijlpalen is een memoir met een twist. Ik wilde de verhalen en ervaringen die mij hebben gevormd delen.’ – Sam Heughan. Voor de fans van Outlander.

Mijlpalen van Outlander-ster Sam Heughan is zowel een liefdesbrief aan het ruige Schotse landschap als een aanstekelijke, wijze, onderzoekende blik op de wereld.
Tijdens zijn wandeltocht over de beroemde West Highland Way trekt Sam Heughan parallellen met zijn eigen levensweg en vertelt hij over de mijlpalen die hem gevormd hebben. Hij is een man van contrasten, een Hollywoodster met roots in landelijk Schotland, hij voelt zich thuis op het toneel maar daarbuiten staat hij liever aan de zijlijn, en hij is dankbaar voor zijn fans, maar zoekt tegelijkertijd graag de anonimiteit op.
Nadat hij in een overmoedige bui heeft besloten de West Highland Way te lopen baant hij zich een week lang met wisselend succes een weg door bossen en langs lochs. Ondertussen blikt hij met inzicht en humor terug op de momenten die hem hebben gevormd en overdenkt hij zijn dromen en ambities, familie, vrienden, de liefde en het leven.

Kirkus Reviews
Recensie

Niet alleen een feest om te lezen voor fans, maar ook voor de liefhebbers van reisboeken, whisky en Schotland.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026365638 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Mijn Schotse reis

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

352

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

31-01-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Mijlpalen” te beoordelen