Met lust en volharding

Honderdzeventig jaar Commissie voor Geschied- en Oudheidkunde van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde, 1841-2011
Auteur: Nicolette Mout | Uitgever: Leiden Publications

13,00

De Commissie voor Geschied- en Oudheidkunde is de oudste Commissie van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde en telde in de loop der tijd vele kleurrijke leden; historici van allerlei soort alsmede archeologen. Het doel van de Commissie was vanaf het begin in 1841 het stimuleren en faciliteren van onderzoek, in het bijzonder van de vaderlandse geschiedenis.

In het kader van het 250-jarig jubileum van de Maatschappij heeft Nicolette Mout de soms woelige, soms kalme, geschiedenis van de Commissie tot 2011 opgetekend op grond van het rijke archief van de Maatschappij in de Universiteitsbibliotheek Leiden.

M.E.H. Nicolette Mout is emeritus hoogleraar Algemene Geschiedenis van de Nieuwe Tijd en emeritus bijzonder hoogleraar Midden-Europese Studies aan de Universiteit Leiden. Van 1999 tot 2003 was zij voorzitter van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789087282707 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Honderdzeventig jaar Commissie voor Geschied- en Oudheidkunde van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde, 1841-2011

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

72

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

30-10-2016

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Met lust en volharding” te beoordelen