Max

Het ongeautoriseerde verhaal over de jongste Formule 1-winnaar ooit
Auteur: André Hoogeboom | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

20,00

In deze nieuwe editie van Max doet André Hoogeboom uitgebreid verslag van het historisch GP 2021-seizoen vol onverwachte wendingen, en de felle strijd van F1-coureur Max Verstappen met Lewis Hamilton.

In deze geheel herziene editie van de bestseller Max blikt André Hoogeboom terug op de carrière van F1-coureur Max Verstappen, en vertelt hij zijn ongelooflijke verhaal. Aan de hand van talloze interviews schetst hij een beeld van een toegewijde sportman met een uniek talent en beschrijft hij diens weg naar de top.

Deze nieuwe editie van Max is grondig geactualiseerd, en doet verslag van een historisch seizoen vol onverwachte wendingen, en de felle strijd met Lewis Hamilton. Daarnaast komt uiteraard aan bod hoe Max voor een uitzinnige menigte in Zandvoort zijn eerste thuiszege boekte én de leiding in het wereldkampioenschap terugpakte. Ook de uiteindelijke uitslag van het sensationele GP 2021-seizoen wordt erin opgenomen. Dit is hét boek over Max Verstappen, voor iedereen die nieuwsgierig is naar het complete verhaal.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401616317 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het ongeautoriseerde verhaal over de jongste Formule 1-winnaar ooit

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

31-12-2021

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Max” te beoordelen