Maurits Muis en Rembrandt

De meester en zijn muis
Auteur: Dieter Schubert | Uitgever: Leopold

16,99

Kunstprentenboek Ingrid en Dieter Schubert voor het Mauritshuis. Voor 350 jaar Rembrandt!

Maurits heeft lekker een bad genomen. Maar ineens voelt hij zich bespied. Geen zorg! Daar zijn zijn vrienden de cavia’s uit het aardse paradijs. Ze hebben opgevangen dat er schilderijen naar de kelder moeten. En dat willen ze niet! Maurits vraagt zijn meisje met de parel om raad. Maar zij glimlacht alleen. Als hij peinzend terugloopt naar zijn holletje komt hij langs een oude man. Knipoogt die nou naar hem?

Maurits Muis woont in het grote huis. Elke avond als de mensen weg zijn, doet hij zijn ronde. En nu zijn zijn vrienden in rep en roer. In de plint onder het schilderij van de oude man is een gaatje verschenen… Reis met Maurits terug in de tijd. Ontmoet de jonge Rembrandt en ontdek wat hem inspireerde.

Maurits Muis en Rembrandt is de opvolger van het in 2014 uitgebrachte kinderboek Maurits Muis. Het Mauritshuis ontwikkelde met het door Ingrid en Dieter Schubert getekende karakter van Maurits Muis de afgelopen jaren activiteiten voor de allerjongste museumbezoekers. Zo kunnen kinderen van 3-7 jaar worden rondgeleid door Maurits Muis, kunnen zij met hem hun kinderfeestje vieren en heeft Maurits Muis zelfs zijn eigen holletje in de Gouden Zaal van het museum.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789025876968 Categorie: Tag:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De meester en zijn muis

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

32

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

20-03-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Maurits Muis en Rembrandt” te beoordelen