Master of Legal Drugs

De boevenroman van Soscobar
Auteur: Soscobar | Uitgever: Soscobar B.V.

24,95

Dit is dé ultieme boevenroman van 2021/22.

Master of Legal Drugs leest over de volle 888 pagina’s als een film en is het krankzinnige, maar autobiografische verhaal van voormalig drugsboef Oscar Spierings. Hij neemt je mee in dit waargebeurde avontuur van totale waanzin waarin designer drugs, justitie van verschillende landen en natuurlijk Oscar zelf een hoofdrol spelen.

Designer drugs zijn in principe legaal, maar als je het te bont maakt valt het zwaard, heeft de auteur aan den lijve ervaren. Hij begint in Portugal een volstrekt legale narco-lounge, verkoopt er de designer drugs die hij zelf produceert en dringt door tot de wereldwijde top van de distributie ervan. Wat volgt is een rollercoaster van gebeurtenissen die niet meer tegen te houden is. Bij het lezen van de bizarre situaties waarin Oscar verzeild raakt, is het nog maar de vraag of hij het hoofd koel kan houden wanneer zowel justitie als de onderwereld het op hem hebben voorzien. Criminele wijsheid met een vleugje charme behoeden hem uiteindelijk voor een kogel en een lange gevangenisstraf.

Master of Legal Drugs is een buitengewoon fascinerend verhaal en tegelijkertijd een sterk – en onderbouwd – betoog waarom legalisatie van drugs juist wél gaat werken, en waarom niemand in het onnozele argument van de overheid zou mogen trappen dat recreatieve drugsgebruikers verantwoordelijk zouden zijn voor de immoraliteit in de hedendaagse drugshandel.
Charmant is sowieso Oscars nieuwe leven: hij produceert muziek en maakt EDM-tracks waar je vanzelf van gaat dansen. Drugs, maar deze keer voor de oren…

Ik hoor het je denken… eens een boef, altijd een boef?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083203690 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De boevenroman van Soscobar

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

888

Leverbaar

Tijdelijk uitverkocht

Uitgiftedatum

02-03-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Master of Legal Drugs” te beoordelen