Maak de wereld beter

Het verhaal van mijn moeder
Auteur: Robert Vuijsje | Uitgever: Thomas Rap

20,00

Op de laatste dag dat mijn moeder kon praten, stelde ik haar een vraag: ‘Als er een meaning of life bestaat, wat is het dan? ‘Try and make the world a better place,’ zei ze. ‘Dat is wat je moet proberen. In het Hebreeuws zeggen ze: tikkun olam, maak de wereld beter.’

Maak de wereld beter: meestal klinkt dat zalvend of nep, maar in het geval van de moeder van Robert Vuijsje was het echt zo. Sheila Gogol werd in New York geboren, reisde op haar 18e naar Israël en liftte naar Europa waar ze Roberts vader tegenkwam. Ze ontmoette Marilyn Monroe en Malcolm X, en was aanwezig tijdens historische momenten als de ‘I have a dream’-toespraak van Martin Luther King. Niet alleen scheerde haar leven langs grote gebeurtenissen van de afgelopen eeuw, het stond ook in het teken van de even eenvoudige als moeilijke opdracht meer aan het leven te geven dan eruit te halen.

Maak de wereld beter is een ontroerende ode van een zoon aan zijn moeder en een zoektocht naar hoe het verder moet, nu ze er niet meer is.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789400410824 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het verhaal van mijn moeder

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

160

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-11-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Maak de wereld beter” te beoordelen