Lustrumdeur

Auteur: Mathieu Paping | Uitgever: Uitgeverij de IJsvogel

19,95

Door zijn eigen spitsvondigheid en een jongetje achter een computer weet de 11-jarige Mark te ontkomen aan een overijverige dorpsagent. Uit die toevallige ontmoeting ontstaat een hechte vriendschap. Aangespoord door Mark komt Daan af en toe achter zijn computer vandaan en gaat het duo op avontuur, waarbij Mark vaak de grens opzoekt van nog nog wel en net niet meer kan.

Lustrumdeur is het meeslepende verhaal van twee onwaarschijnlijke vrienden: de levenslustige Leidse student Mark, wiens dagen gevuld zijn met feesten, en zijn vriend, de bedachtzame computernerd Daan, die de wereld met een meer berekenende blik benadert.

Mathieu Paping neemt je mee op hun avonturen vol humor, hartstocht en de harde lessen van het leven. Terwijl de twee vrienden zich in hun twintigerjaren een weg banen door hilarische situaties en onverwachte wendingen, worden ze geconfronteerd met de realiteit van het opgroeien en de verantwoordelijkheden en te maken keuzes die dat met zich meebrengt. Gooit Mark het roer om of wacht hij zoals gewoonlijk tot de wal het schip keert?

Dit boek is een ode aan vriendschap, een verhaal dat zowel de lichtheid als de complexiteit van menselijke relaties verkent. Perfect voor iedereen die ooit heeft genoten van de wilde jaren van het studentenleven of zich heeft verwonderd over de ondoorgrondelijke paden van vriendschap.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083417011 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

166

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

17-03-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lustrumdeur” te beoordelen