LOUTERING

Zo lang ik leef blijf ik schrijven
Auteur: Jos Van der Wedden-Klaver | Uitgever: Brave New Books

25,19

Schrijven heeft een louterende werking op mij. Met de intrede van het computertijdperk maak ik van alle schrijfsels een samenhangend geheel, in de juiste volgorde en goed leesbaar. Dat helpt! Ik beperk mij tot twee vragen: wat wil ik bereiken en hoe ga ik dat doen.
In mijn ontwikkeling als kunstenaar blijkt, dat het maken van kunst veel meer is dan een kunstwerk maken. Bovendien ontdek ik, dat er woorden bestaan voor wat ik niet kan verbeelden. Terwijl de betrokkenheid bij mijn gezinsleven en dat van mijn kinderen mij met beide benen op de grond houdt, vormen filosofie, reizen en cursussen mijn inspiratiebronnen, zowel voor de beeldende kunst als de schrijverij. Daarnaast maken observaties van (klein)kinderen en het tijdsgewricht waarin ik leef een belangrijk deel uit van mijn levensverhaal.

Jos van der Wedden-Klaver (Alkmaar 1949) is beeldend kunstenaar en werkt vanuit haar atelier in Zaltbommel. Zij volgde de Kunstakademie in Utrecht, werd bestuurder van Kunstroutes en van Museum Stadskasteel Zaltbommel, waar ze nu nog steeds rondleidingen verzorgt. In 2008 kwam haar eerste boek ‘Gevangen Beeld’ uit, over het turbulente leven van haar vader in oorlogstijd.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402177411 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Zo lang ik leef blijf ik schrijven

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

541

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-03-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “LOUTERING” te beoordelen