Losse handjes

Een gevaarlijke tienerliefde
Auteur: Lyona Rose | Uitgever: Uitgeverij Nobelman

19,95

Losse handjes gaat over Senna, een tienermeisje van dertien jaar die in een gevaarlijke relatie terechtkomt wanneer ze de oudere Valentino ontmoet. Senna groeit op bij haar afstandelijke pleegmoeder en kent geen fijne thuissituatie. Op zoek naar liefde en veiligheid raakt ze in de ban van Valentino en krijgt ze na een grooming periode ineens te maken met mishandeling en seksueel geweld. Uit angst voor de manipulatieve Valentino houdt ze haar geheim verborgen voor de buitenwereld, zelfs voor haar beste vriendin Nicki. Op haar nieuwe school krijgt Senna ook te maken met aanrandingen en lastige dilemma’s, maar uiteindelijk weet Senna zich – met behulp van haar vriendinnen – los te maken van de gewelddadige relatie met Valentino en komt er een ommekeer in haar leven.

Het boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en bevat schokkende elementen die tieners en hun ouders kunnen waarschuwen voor mishandeling en seksueel misbruik in relaties die tieners en jongvolwassenen aangaan. Seksueel geweld en mishandeling is strafbaar in Nederland en het is belangrijk om alle jonge tieners hier bewust van te maken, zeker wanneer ze vanuit huis geen kennis hebben meegekregen over deze zaken.
Het boek Losse handjes is hét boek over een gevaarlijke tienerliefde en bedoeld voor de volwassenen en jongeren van nu. Het brengt de minder mooie waarheid die ook in tiener relaties kan plaatsvinden, aan het licht.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083328607 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een gevaarlijke tienerliefde

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

200

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

05-05-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Losse handjes” te beoordelen