Lily

Auteur: Aster Borg | Uitgever: Van Driel Publishing

24,95

In 1928 geniet Lily Appleton van een zorgeloos leven in Chelsea, NYC. Haar toekomst lijkt zeker, tot de beurskrach van 1929 haar wereld omvergooit. Kan ze de dramatische veranderingen overleven?

New York 1928
Samen met haar welgestelde ouders leidt de twintigjarige Lily Appleton een zorgeloos leven in de meest begoede buurt van Chelsea, NYC. Haar toekomst met haar verloofde Raymond ziet er er bijzonder rooskleurig uit en ook op professioneel vlak gaat het haar voor de wind.

Haar droom komt uit wanneer maître d’hotel Oscar Tschirky haar een baan aanbiedt in het wereldberoemde Waldorf-Astoria, het meest prestigieuze hotel van die tijd. Niets lijkt het geluk van Lily in de weg te staan.

De beurskrach van 1929 maakt echter een einde aan haar onbekommerde bestaan. De Grote Depressie slaat genadeloos toe en een opeenstapeling van tegenslagen en dramatische gebeurtenissen brengen Lily en haar ouders tot bij de rand van de afgrond. Met vallen en opstaan lukt het haar om het hoofd boven water te houden. Echter een verborgen gebleven gebeurtenis uit haar verleden haalt haar opnieuw onderuit en vanaf dat moment zal haar leven voorgoed veranderen.

Onder het pseudoniem Aster Borg schrijft Johnny Bollé historische romans. Zijn boeken worden hoog gewaardeerd en vallen regelmatig in de prijzen. Een van zijn thrillers ontving de publieksprijs voor Beste Thriller van 2024.

Met de trilogie Waar de mist niet kan komen hoopt Johnny ook de harten van de lezers van historische romans te veroveren.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493341302 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

352

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

01-10-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lily” te beoordelen