Leven met lef

Auteur: Petra Baks | Uitgever: Droomvallei Uitgeverij

18,95

Van een stoere lopende peuter is Eva langzaam een rolstoelafhankelijke vrouw geworden. Een aangeboren progressieve spierziekte zorgt ervoor dat ze steeds afhankelijker is van anderen.
Ondanks al haar beperkingen doet ze haar best om mee te doen in het leven. Ze komt aardig wat hobbels tegen die haar leren strijden.
Eva maakt een lastige keuze die alles te maken heeft met haar zieker wordende lichaam. Het plotselinge verlies haar vader slaat alle kleur uit haar leven.
Maanden leeft ze in donkere rouw tot ze op een dag besluit om een cursus als contactclown te volgen. Een contactclown in een rolstoel? Kan dat wel?!

Lukt het Eva om door haar beperkingen heen te kijken?

“Veel herkenning. Ontroerend, meeslepend en spiegelend. Uit ervaring voel ik aan mijn water dat Petra ‘veel’ kritiek, pijn en verdriet uit het verhaal heeft gelaten. Mensen met een lichamelijke handicap zijn in de minderheid. Ze vallen net iets vaker buiten de boot.
Petra is krachtig, moedig en soms bang om het achterste van haar tong te laten zien.”
Funda Müjde

Petra Baks (maart 1982) is geboren met de progressieve spierziekte HMSN. Ze schreef het autobiografische non fictie boek “Leven met lef’ om de valide lezer mee te nemen in haar invalide wereld. Verschillen deze werelden zo veel van elkaar als men denkt?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083208879 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

168

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

04-03-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Leven met lef” te beoordelen