Leota’s tuin

Roman
Auteur: Francine Rivers | Uitgever: Voorhoeve

15,00

Een ontroerende roman over een 84-jarige vrouw die op een onverwachte wijze heling vindt voor jaren aan familiegeheimen.

‘Leota’s tuin’ van Francine Rivers is een ontroerende roman over een vrouw die terugblikt op de puinhopen van haar leven en nieuwe hoop vindt.

Eens was de tuin van Leota een prachtige plek, waar bloemen bloeiden en hoop gedijde. Het was haar toevluchtsoord na de oorlog. Nu is de 84-jarige Leota alleen en haar tuin is verwoest. Al Leota’s pogingen om zich met haar volwassen kinderen te verzoenen, zijn vruchteloos gebleken. Ze spreekt haar wanhoop uit tot God. Hij brengt twee mensen in haar leven: enerzijds een student die denkt dat hij alle antwoorden weet, anderzijds de kleindochter waar ze niet op had durven hopen.

Hoewel ze christelijk werd opgevoed, kwam Francine Rivers pas later in haar leven tot geloof. Niet lang daarna verscheen ‘Bevrijdende liefde’, waarmee ze de harten van miljoenen lezers veroverde. Al snel volgden meer romans zoals ‘De laatste zondeneter’, ‘Een kind van verzoening’ en ‘Leota’s tuin’.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789029724142 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Roman

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

26-05-2015

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Leota’s tuin” te beoordelen