Late Rembrandt

Auteur: Erik Hinterding, Gregor J.M. Weber, Jonathan Bikker, Marijn Schapelhouman, Marjorie E. Wieseman | Uitgever: Rijksmuseum Amsterdam

10,00

In de laatste twintig jaar van zijn leven, vervaardigde Rembrandt (1606- 1669) zijn meest karakteristieke en gewaagde schilderijen, etsen en tekeningen. Kenmerkend voor deze late periode zijn experimenten met expressieve technieken, onconventionele interpretaties van traditionele thema’s,originele lichteffecten en invoelende verbeeldingen van de diepst menselijke emoties en gedachten. Deze publicatie kan zonder meer gezien worden als een herwaardering van zijn late oeuvre en geeft een compleet en genuanceerd beeld van de kwaliteiten van het absolute hoogtepunt van Rembrandts uitzonderlijke talent.

In 2015 bezochten ruim een half miljoen bezoekers de tentoonstelling ‘Late Rembrandt’ in het Rijksmuseum. De eerste tentoonstelling die volledig gewijd was aan het late werk van een van de allergrootste schilders van ons land. De laatste exemplaren van dit bijzondere document nu voor slechts 9,95!

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789491714412 Categorieën: , Tag:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

, , , ,

Uitgever

Aantal pagina's

332

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

06-07-2017

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Late Rembrandt” te beoordelen