Landlijnen

Auteur: Raynor Winn | Uitgever: Balans

15,00

In haar beeldende stijl doet Raynor Winn verslag van de zwaarste tocht met Moth tot nu toe: een maandenlange wandeling van het uiterste noorden van Schotland naar de vertrouwde kust van het zuidwesten

‘De boeken van Raynor Winn gaan over wandelen, maar eigenlijk nog meer over hoop’ – de Volkskrant

In haar unieke, beeldende en empathische stijl doet Raynor Winn verslag van de zwaarste tocht die zij en haar man Moth tot nu toe ondernamen: een maandenlange wandeling van het uiterste noorden van Schotland naar de vertrouwde kust van het zuidwesten.

Hoe verhouden wij ons tot elkaar en tot het land, vraagt zij zich af, nu de breuklijnen tussen de naties steeds groter lijken te worden? Hebben we nog genoeg gezamenlijks om het behoud van de aarde en de natuur voorrang te kunnen geven? Intussen gaat de gezondheid van Moth gestaag achteruit. Zal het lopen daarop opnieuw zijn magische uitwerking hebben?

In dit meesterlijke boek beschrijft Winn de vaak zware tocht in haar schitterende, heldere taal: de vreemden en vrienden, de wilde natuur en de dieren die ze tegenkomen. Daarbij weet ze niet alleen het fysieke land, maar ook het onzekere toekomstpad van deze tijd onnavolgbaar in kaart te brengen. ‘Landlijnen’ beschrijft een onvergetelijke reis die vol onzekerheid begint, maar alleen kan eindigen met hoop.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789463823371 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

In herdruk

Uitgiftedatum

26-02-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

30-12-2024

Levertijd

In herdruk

Druk

4

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Landlijnen” te beoordelen