Land van echo’s

Auteur: Mark H. Stokmans | Uitgever: Ambo|Anthos

26,99

Winnaar van de Boekhandelsprijs 2023. Een Plotgedreven familiegeschiedenis in het roerige Spanje van vorige eeuw. ‘Meeslepend, historisch epos’ – Het Parool en volgens Zin een ‘ Overdonderend debuut’.

Land van echo’s is een monumentale roman over oorlog, vriendschap, passie en onbereikbare liefde. Een diepmenselijk verhaal over goed en kwaad, en over het tonen van moed en standvastigheid in bewogen tijden.

Herman Kruijssen vecht in de Eerste Wereldoorlog aan Duitse zijde. Na het einde van de oorlog zwerft hij jarenlang door Europa. Op een dag in 1929 zakt hij onder een boom in elkaar. Hij wordt gevonden door Vicente Urias, die hem meeneemt naar zijn landgoed en opneemt in zijn familie. Tussen hen ontstaat een hechte vriendschap en Herman raakt vergroeid met het land en de mensen.

Dan breekt de Spaanse Burgeroorlog uit en moet Herman partij kiezen. Trauma’s uit het verleden doemen op. In de chaos van de Burgeroorlog komt er liefde in Hermans leven en wordt hij vader van een zoon. Lukt het Herman in deze woelige tijden, in een land waarvan hij is gaan houden, op zijn eigen morele kompas te varen en zijn vrouw, zijn kind en iedereen die hem dierbaar is te beschermen?

‘Een meeslepend, historisch epos’ – Het Parool

‘ Een indrukwekkend verhaal.’ -Algemeen Dagblad/Mezza

‘ Overdonderende debuut.’ – ZIN Magazine

Wat een schitterend geschreven roman. Zó beeldend en zó mooi!’ – Gerda, Boekhandel Den Boer

‘ Dit verhaal sleept je mee in het leven van el Moro Rubio en het feodale Spanje. Een rijke roman!’ – Monique, Boekhandel Kramer & Van Doorn

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026358401 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

536

Leverbaar

Wordt niet meer herdrukt

Uitgiftedatum

03-05-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Wordt niet meer herdrukt

Druk

5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Land van echo’s” te beoordelen