Kunstkaartenboek Kies kleur!

Kunstkaartenboek Kies kleur!

Uit de collectie van het Kunstmuseum Den Haag
Auteur: Madelief Hohé | Uitgever: Waanders Uitgevers
Verwacht

12,90

Met het Kunstmuseum Den Haag maakten we een Kunstkaartenboek waarin een selectie van de mode uit de tentoonstelling ‘Kies Kleur!’ laat zien hoe kleding van vroeger en de mode van nu momenten van hoop kunnen bieden. Geniet van ontwerpen van nationale en internationale topontwerpers als Chanel, Louis Vuitton, Walter van Beirendonck, Vivienne Westwood, Fong Leng en Jan Taminiau , maar ook van kleurrijke kostuums uit de periode van de achttiende eeuw tot nu. Kleurervaring, emotie, inspiratie en hoop zijn de kernwoorden die van toepassing zijn op deze kleurige mode.

De prachtige foto’s worden vergezeld door korte teksten. Een Kunstkaartenboek over mode om te bewaren, een feest om naar te kijken en doorheen te bladeren, waar u de pagina’s uit kunt halen om te gebruiken als kaart of zelfs als poster aan de muur.

Over Kunstkaartenboeken:
Kunstboeken in een ander jasje. Al jaren geven wij samen met musea in Nederland kunstboeken uit. Veelal bij tentoonstellingen, maar ook over hun collecties, rijk geïllustreerd om de kunst dichterbij te brengen. Nu presenteren we kunstboeken in een andere, bijzondere vorm: het Kunstkaartenboek. Wat hierin staat opgenomen? Kunst! Nog steeds zoals u van ons gewend bent, maar wel in een ander jasje: prachtige foto’s van topstukken uit collecties van musea, pareltjes die u niet mag missen en die we graag met u delen. Door de kaarten uit het boek te halen (dit kan zonder beschadigen), kunt u ze versturen in een A5-enveloppe.

Beschikbaarheid: (nog) niet beschikbaar Artikelnummer: 9789462623309 Categorie:

Dit boek is (nog) niet beschikbaar. Laat uw email achter en ontvang bericht zodra het boek leverbaar is:

Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Subtitel

Uit de collectie van het Kunstmuseum Den Haag

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

48

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

25-09-2020

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kunstkaartenboek Kies kleur!” te beoordelen