Koen Vanmechelen – This is not a chicken

Auteur: Geerdt Magiels, Koen Vanmechelen | Uitgever: Lannoo Campus

25,99

Koen Vanmechelen – Iedere soort is beperkt, daarin zit de schoonheid – als de puzzel die slechts ontstaat door het samenpassen van alle stukjes. Zonder elkaar hebben al die puzzelstukjes niet veel te betekenen. De schoonheid schuilt in het samenspel. Met twee is er meer schoonheid dan alleen.

Dit boek is de neerslag van een lange reeks gesprekken tussen Koen Vanmechelen en Geerdt Magiels in LABIOMISTA, op het snijpunt van tekst en beeld, van kunst, wetenschap en samenleving. Samen gaan ze op zoek naar de kern van onze complexe wereld: in de schoonheid van de beperking, in de relatie tussen koken en kunst, hoe de natuur een grote kopieermachine is, waarom mensenrechten en fertiliteit hand in hand gaan, en waarom het globale geen bestaansrecht heeft zonder het lokale.

This is Is Not a Chicken reikt elk leven, van het kleinste organisme tot de grootste mastodont, concrete projecten aan om zichzelf heruit te vinden. Bovenal is het een ode aan de samenkomst van verhaallijnen en betekenisvelden.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401472432 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

184

Leverbaar

Tijdelijk uitverkocht

Uitgiftedatum

27-10-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Koen Vanmechelen – This is not a chicken” te beoordelen