Kleine (en iets grotere) herinneringen aan deze en gene

Auteur: Hans Vervoort | Uitgever: Uitgeverij Brooklyn

18,00

Hans Vervoort publiceerde tussen 2007 en 2010 de trilogie Het Bedrijf over zijn 25 jaren bij bladenuitgeverij de Weekbladpers als marktonderzoeker en later als uitgever van onder andere Vrij Nederland en Opzij. Het aparte van een kantoorkroniek ligt in het feit dat de personages het verhaal in- en uitlopen zonder dat de schrijver daar enige invloed op heeft: het gebeurt gewoon zo.
Ging de trilogie vooral over het wel en wee van dit bijzondere bedrijf, in de bundel Kleine (en iets grotere) herinneringen aan deze en gene heeft Vervoort nu een selectie gemaakt uit de vaak incidentele ontmoetingen die hij ook had in zijn jaren bij ‘Het Bedrijf’. De anekdotische herinneringen en verbale sneltekeningen die dat opleverde vormden een bijzonder onderdeel van de trilogie, maar zijn apart leesbaar.
De trilogie zelf is al lang niet meer verkrijgbaar, tot spijt van lezers en tot spijt van Vervoort zelf: hij beschouwt Het Bedrijf als zijn beste werk. Hij hoopt dan ook dat zijn lezers veel leesplezier beleven aan deze bundel.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789492754561 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

176

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

03-04-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kleine (en iets grotere) herinneringen aan deze en gene” te beoordelen