Kinderen van Nederland

Onze geschiedenis in verhalen
Auteur: Jan Paul Schutten | Uitgever: Gottmer

17,99

In de klassieker ‘Kinderen van Nederland’ vertelt Jan Paul Schutten de geschiedenis van Nederland aan de hand van het leven van kinderen van toen.

Aan de hand van het leven van kinderen die echt bestaan hebben en de spannende avonturen die zij beleefden brengt Jan Paul Schutten kinderen van nu in contact met kinderen van toen. In de klassieker Kinderen van Nederland vertelt hij over kinderen uit verschillende eeuwen: van het veenmeisje uit Drenthe tot de jonge Willem van Oranje en Evelien, die opgroeide tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een betere manier om geschiedenis te laten beklijven is er niet!

Wie kan de geschiedenis van Nederland voor de jongste Nederlanders beter ontsluiten dan Jan Paul Schutten? Met Kinderen van Amsterdam bewees hij dat geschiedenis wel degelijk iets voor en van kinderen is. De schitterende tekeningen zijn van Paul Teng. Deze jubileumeditie is voorzien van een prachtig nieuw omslag en een aanvullend hoofdstuk van Jan Paul, wat jonge lezers weer jarenlang zal weten te boeien.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789025769505 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Onze geschiedenis in verhalen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

160

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

20-09-2018

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

6

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kinderen van Nederland” te beoordelen