Kies 3 voor Nederlander in nood

Auteur: Ilse Polderman | Uitgever: Paris Books

17,95

Maart 2020. Ik zit in een ashram in het hoge noorden van India voor een yoga en stilteretraite van drie weken, volledig afgesloten van de buitenwereld. Dan breekt er een pandemie uit zoals niemand die ooit heeft meegemaakt. We krijgen onze telefoons terug met de mededeling: bel je geliefden, de wereld is veranderd.

De Indiase regering kondigt een nationale lockdown af en ik kan geen kant op. De door mij gewenste afzondering verandert in een noodgedwongen opsluiting. In de ashram is nog maar voor enkele dagen eten en de situatie wordt met de dag nijpender. Het internationale vliegverkeer wordt stilgelegd en mijn terugvlucht geannuleerd. Hoe kom ik naar huis? Gelukkig is er nog een Nederlandse ambassade in Delhi, zij staat klaar voor Nederlanders in nood. Toch? Een opeenstapeling van teleurstellingen volgt.

Ilse Polderman (1981) is een gepassioneerd reiziger en bezocht inmiddels bijna 40 landen. Eén daarvan is India, een land waar ze steeds naar terugkeert. Zo ook in het voorjaar van 2020. India ging op slot en er werd een nieuwe dimensie toegevoegd aan haar begrip van vrijheid. Beleef het mee in dit meeslepende debuut.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493191877 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

180

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

14-12-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kies 3 voor Nederlander in nood” te beoordelen