Katernen uit het wereldboek Werkboek

Auteur: Gerrit Komrij | Uitgever: Uitgeverij De Buitenkant

250,00

Wat is Boekwerk? Een spannend boek over de wereld van het boek. Voor uitgevers in veel opzichten het gedroomde boek. Wanneer eerder kwam een uitgave tot stand waaraan door zoveel auteurs en publicisten bijdragen werden geleverd? Waarin vanuit zoveel verschillende invalshoeken naar het boek werd gekeken? Waarbij zoveel vormgevers, illustratoren en fotografen de grenzen van hun mogelijkheden opzochten? Waarin zoveel verschillende grafische technieken werden toegepast? Waaraan zoveel drukkerijen en binderijen meewerkten? En waar zo weinig financiële middelen voor waren?

Een onmogelijke – want onbetaalbare- uitgave dus. Het is dan ook dankzij het enthousiasme en de ongelooflijke inzet van alle betrokkenen dat het onmogelijke wel degelijk mogelijk is gebleken.

De 28 katernen tezamen vormen een reisgids door de wereld van het boek. Met proza, poëzie, zeefdruk, offset, rotatiedruk. Met uiteenlopende papiersoorten, bindwijzen, lasertechnieken. Alles tot één uniek Boekwerk gebundeld.

Enkele in deze uitgave toegepaste ambachtelijke druktechnieken lieten een grotere oplage dan 500 exemplaren niet toe, vandaar het exclusieve karakter van het Boekwerk.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789076452593 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel
Auteur

Uitgever

Leverbaar

Tijdelijk uitverkocht

Uitgiftedatum

24-06-2009

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Katernen uit het wereldboek Werkboek” te beoordelen