Kasteeldroom

Mijn avonturen in Frankrijk
Auteur: Emmy Postma | Uitgever: Ambo|Anthos

24,50

Kasteeldroom van Emmy Postma, bekend van kijkcijferhit Ik vertrek, is het inspirerende verhaal van een vrouw die haar droom najaagt; een kasteel kopen in Frankrijk.

Emmy Postma’s avontuur bij Ik vertrek was een ware kijkcijferhit. In Kasteeldroom lees je haar inspirerende verhaal.

Verpleegkundige Emmy Postma droomt er al jaren van: een kasteel kopen in Frankrijk en het omtoveren tot chambres d’hôtes. Na een enerverende zoektocht met haar echtgenoot Rutger vindt ze er een. Ze is meteen verkocht, maar Rutger absoluut niet. Er volgt een moeilijke periode thuis en Emmy besluit het kasteel in haar eentje te kopen en het in oude glorie te herstellen. En dan is ze kasteelvrouwe. Ze doet verrassende ontdekkingen, maar heeft ook te maken met tegenslagen. Toch is er altijd weer de joie de vivre van het Franse leven, de zon en de rust.

Kasteeldroom van Emmy Postma geeft een boeiend inkijkje in het leven van een vrouw die na jarenlang hard werken eindelijk van haar rust kan gaan genieten maar dan in haar eentje aan een groot avontuur begint.

Emmy Postma schreef met Kasteeldroom een grappig, vermakelijk en ontroerend verslag van een vrouw die haar droom durft na te jagen. Ze is bekend van Ik vertrek (de aflevering met Emmy trok meer dan twee miljoen kijkers) en heeft sinds mei 2022 haar eigen realitysoap op Omroep MAX: Kasteelvrouwe Emmy.

‘Dat we maar net zo moedig, optimistisch en onverzettelijk mogen zijn als Emmy Postma.’ – Julien Althuisius in de Volkskrant

‘Heel mooi hoe Emmy haar dromen najaagt en zich door niemand laat tegenhouden.’ – Jan Slagter

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026360558 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Mijn avonturen in Frankrijk

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

208

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

01-04-2025

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kasteeldroom” te beoordelen