Kansen door corona

Never let a good crisis go to waste
Auteur: Jan Anton Brouwer, Tom Sleeuwaert | Uitgever: jab-uitgevers

19,95

Dit boek verschijnt niet toevallig in wat hopelijk het begin van het einde van de coronacrisis is. De vrijheid lonkt. Het nieuwe normaal kondigt zich aan.
Maar hoe sterk zal dat nieuwe normaal lijken op het oude normaal, op het leven voordat de crisis in maart 2020 losbarstte? Wat nemen we mee als we die ellendige bladzijde uit de kroniek van de wereldgeschiedenis omslaan? Wat zal er op de volgende bladzijden staan?

Tom Sleeuwaert en Jan Anton Brouwer zijn beiden sinds het einde van de vorige eeuw werkzaam in de uitgeverijsector, een bedrijfstak die mede door de digitale ontwikkelingen voortdurend aan verandering onderhevig is. Het zoeken naar de beste manier om veranderingen gestalte te geven, is wat hen beiden bezighoudt.
En toen kwam de coronacrisis: er was plots geen ‘normaal’ meer. De impact was groot, alles moest anders: hoe we werken, ondernemen, ons ontspannen en leren.
Tegen de stroom van alle negatieve berichtgeving in, startten zij de zoektocht naar wat de crisis ons ook aan kansen en verbeteringen kan opleveren. Het resultaat van die zoektocht staat in dit boek.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789090347882 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Never let a good crisis go to waste

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

144

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

25-06-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kansen door corona” te beoordelen