In de spiegel

65 journalisten over hun levenslessen uit dat ene interview
Auteur: Frénk van der Linden | Uitgever: Luitingh Sijthoff

20,99

Een bundel vol ontroerende, meeslepende, leerzame en hilarische verhalen, verzameld door meesterjournalist en -interviewer Frénk van der Linden.

In In de spiegel vraagt journalist en presentator Frénk van der Linden zijn collega’s naar hun allesbeslissende interview. Dat ene gesprek dat een grote of zelfs doorslaggevende invloed heeft gehad op de gedachten en gevoelswereld van de interviewers, op hun professioneel en persoonlijk handelen en wandelen.

Alle interviewers maken vroeg of laat een moment mee waarop een ontmoeting met een gesprekspartner hun kijk op het leven of de journalistiek verandert. Plots raken de woorden van de geïnterviewde een snaar die nog lang blijft natrillen.

64 vakgenoten gingen de uitdaging aan en schreven een verhaal over een ontmoeting die hun persoonlijke of professionele leven een nieuwe dimensie gaf. Youp van ’t Hek, Clairy Polak, Cisca Wijmenga, Jochem van Gelder en vele anderen vertellen over een inspirerende ontmoeting. Maar ook gelegenheidsinterviewers als Theo Maassen, Jan Brokken en Bettine Vriesekoop leverden een bijdrage.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789021035031 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

65 journalisten over hun levenslessen uit dat ene interview

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

192

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

01-11-2022

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “In de spiegel” te beoordelen