In de spiegel

65 journalisten over hun levenslessen uit dat ene interview
Auteur: Frénk van der Linden | Uitgever: Luitingh Sijthoff

22,99

Een bundel vol ontroerende, meeslepende, leerzame en hilarische verhalen, verzameld door meesterjournalist en -interviewer Frénk van der Linden.

In In de spiegel vraagt journalist en presentator Frénk van der Linden zijn collega’s naar hun allesbeslissende interview. Dat ene gesprek dat een grote of zelfs doorslaggevende invloed heeft gehad op de gedachten en gevoelswereld van de interviewers, op hun professioneel en persoonlijk handelen en wandelen.

Alle interviewers maken vroeg of laat een moment mee waarop een ontmoeting met een gesprekspartner hun kijk op het leven of de journalistiek verandert. Plots raken de woorden van de geïnterviewde een snaar die nog lang blijft natrillen. Soms is het een (levens)les. Frénk van der Linden vroeg collega’s een stuk te schrijven over dat bijzondere gesprek.

78 vakgenoten gingen de uitdaging aan en schreven een verhaal over een ontmoeting die hun persoonlijke of professionele leven een nieuwe dimensie gaf. Van Hanneke Groenteman, Joris Luyendijk, Astrid Joosten, Fokke Obbema, Jeroen Smit en Chazia Mourali tot Stefan Raatgever, Lara Billie Rense en Tim Hofman. Het leverde een rijke bundel op, waarin inspirerende inzichten, misstappen, hilarische ervaringen, trucs, spijtbetuigingen en ontroerende scènes elkaar afwisselen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789021035031 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

65 journalisten over hun levenslessen uit dat ene interview

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

368

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

01-11-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “In de spiegel” te beoordelen