In de schaduw van de moerasdraak

Auteur: Rob Manders | Uitgever: Uitgeverij Aspekt B.V.

22,95

In de schaduw van de Moerasdraak is een indringende, historische roman over een jonge Bosschenaar die tijdens het beleg van 1629 zijn stad en zijn geliefden wil verdedigen tegen een aanval door het Staatse leger van Frederik Hendrik, de Prins van Oranje.

Peter Stevenszon is een huurling die na omzwervingen terugkeert naar zijn geboortestad ‘s-Hertogenbosch. Onzeker over de vraag of zijn familie en vriendin van vroeger nog leven gaat hij naar hen op zoek. Tijdens zijn zoektocht raakt hij, net als alle andere Bosschenaren, gevangen in de omsingeling van de stad. Op zoek naar liefde, erkenning en vergiffenis vecht hij tegen verraad en onrecht, terwijl zijn geliefde stad wordt verwoest.

Slaagt onze jonge held in zijn missie om zijn geliefden te beschermen, of gaat hij ten onder in de hel van de maandenlange uitputtingsslag om de onoverwinnelijk geachte moerasdraak?

Rob Manders is in 1962 geboren in Oisterwijk (NB). Na een internationale carriere van meer dan 30 jaar in de informatietechnologie, woont hij tegenwoordig met zijn vrouw in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Zijn interesse in de vaderlandse geschiedenis en liefde voor de stad waarin hij leeft, zijn een belangrijke inspiratie geweest voor dit eerste boek.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464629194 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

244

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

13-02-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “In de schaduw van de moerasdraak” te beoordelen