In de schaduw van de kroon

De Normandiërs
Auteur: Dan ADAMS | Uitgever: Brave New Books

29,50

Na de mysterieuze dood van koning Hendrik in 1135, breekt de strijd om de opvolging los. Guillaume de Montfroid wordt na de dood van koning Hendrik, zowel door Mathilda van Engeland als Stefanus van Blois onder druk gezet, om positie te kiezen in de strijd om de kroon van Engeland en het hertogdom Normandië. De dood van de koning betekent voor Gerlinde en haar dochter Lisette, een onvoorziene ommekeer in hun leven.
Guillaume de Montfroid treedt opnieuw in het huwelijk. Zijn zoon Henri is daarover misnoegd. Die tracht verder, met de hulp van zijn vriend Jacques d’Orlaix, zijn ambitie om hertog van Normandië te worden waar te maken. Om dit doel te bereiken zijn intriges, doodslag, bedrog en gekonkel de instrumenten bij uitstek.
Tijdens het beleg van Verneuil wordt Fleur, de dochter van de burchtheer Louis d’Ambois, hopeloos verliefd op Rowan, de zoon van een smid. Hun standenverschil noopt hen deze relatie geheim te houden. Als Fleur dan ook nog dreigt uitgehuwelijkt te worden, om zo de belangen van haar vader te dienen, zoeken ze wanhopig een uitweg.
Isolde de Montfroid wordt een amazone, bedreven met de wapens. Uit een totaal onverwachte hoek krijgt ze een huwelijksaanzoek.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464050318 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De Normandiërs

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

418

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

05-06-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “In de schaduw van de kroon” te beoordelen