In de schaduw van de kroon

DE NORMANDIERS 2
Auteur: Dan ADAMS | Uitgever: Brave New Books

37,90

Na de mysterieuze dood van koning Hendrik, breekt de strijd om de opvolging los. Guillaume de Montfroid wordt, na de dood van koning Hendrik, zowel door Mathilda van Engeland als Stefanus van Blois onder druk gezet, om positie te kiezen in de strijd om de kroon van Engeland en het hertogdom Normandië. De dood van de koning betekent voor Gerlinde en haar dochter Lisette in elk geval, een onvoorziene ommekeer in hun leven.
Guillaume de Montfroid treedt opnieuw in het huwelijk. Zijn zoon Henri is daarover misnoegd. Hij tracht verder met de hulp van zijn vriend Jacques d’Orlaix zijn ambitie om hertog van Normandië te worden, waar te maken. Om dit doel te bereiken zijn intriges, doodslag, bedrog en gekonkel zijn instrumenten.
Tijdens het beleg van Verneuil geraakt Fleur, de dochter van de burchtheer, hopeloos verliefd op Rowan, de zoon van een smid. Als Fleur dreigt uitgehuwelijkt te worden, zoeken ze wanhopig een uitweg.
Isolde de Montfroid wordt een amazone, bedreven met de wapens. Uit een totaal onverwachte hoek krijgt ze een huwelijksaanzoek. Haar vriendin Lisette groeit op tot een schoonheid, begerig nagekeken door veel jonge mannen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464185102 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

DE NORMANDIERS 2

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

418

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

13-02-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “In de schaduw van de kroon” te beoordelen