In de Aanval

Het turbulente presidentschap van Donald Trump
Auteur: Koen Petersen | Uitgever: EW-boeken

14,99

Donald Trump beloofde in 2016 dat hij korte metten zou maken met de oude politiek. Hij bond niet alleen de strijd aan met zijn ­politieke vijanden, maar ook met partijge­noten, lobbyisten, media, commenta­toren, bondgenoten, China, Mexico – tja met wie ­niet eigenlijk. Eenmaal president baarde hij opzien met zijn Twitter-spervuur, zijn strijd tegen fake news en zijn bottebijldiplomatie. Hij klaagde over de heksenjacht op hem en zijn familie en werd door zijn politieke vijanden bijna ­afgezet.

In dit boek volgt Koen Petersen van maand tot maand het turbulente presidentschap van Trump. Hoe uniek is dat eigenlijk? Om deze vraag te beantwoorden, vergelijkt Petersen Trump met zijn historische voorgangers en plaatst hij diens presidentschap in de geschiedenis van het ambt. In de aanval! is een erudiet, gebalanceerd en geestig verslag van vier jaar Trump.

Koen Petersen (1968) is politicoloog en amerikanist. Hij woonde enige tijd in New York, reist jaarlijks naar de Verenigde Staten en volgt de ­verwikkelingen in Washington op de voet. Hij schreef eerder een vaak herdrukt standaardwerk over de Amerikaanse presidentsverkiezingen, Einddoel Witte Huis.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789463480758 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het turbulente presidentschap van Donald Trump

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

168

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

25-08-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “In de Aanval” te beoordelen