Immuun

Auteur: Philipp Dettmer | Uitgever: Alfabet uitgevers

24,99

Afgezien van het menselijk brein is niets zo complex als ons immuunsysteem. Zonder zouden we binnen enkele dagen overlijden. In Immuun neemt Philipp Dettmer ons mee op een fascinerende reis langs de verdedigingslinies van het menselijk lichaam, waar een constante strijd woedt tegen kwaadwillende indringers, waar barrières worden opgeworpen en talloze slachtoffers vallen.

Dettmer richtte het populaire YouTube kanaal Kurtgesagt – In a Nutshell op waarin hij onder andere de werking van ons complexe immuunsysteem in speelse filmpjes laat zien. Nu is er een boek. Binnen één week stond Immune in de top 5 van de bestsellerlijsten van Amerika en Engeland, en Immun op #1 in Duitsland.

Op toegankelijke wijze laat Dettmer zien hoe virussen te werk gaan, hoe sommige parasieten ons immuunsysteem te slim af zijn en wat er precies gebeurt als je jezelf in je vinger snijdt. Bedreigingen als ontstekingen, bacteriën, allergieën en ziektes als kanker passeren de revue. Bekijk hier de eerste twee hoofdstukken uit de Engelse editie.

Met hulp van talloze illustraties maakt dit boek inzichtelijk hoe dat complexe en cruciale netwerk functioneert. Immuun is een leerzame maar ook vermakelijke kennismaking met het belangrijkste systeem van het menselijk lichaam.

Philipp Dettmer studeerde geschiedenis en communicatie, waarbij hij zich specialiseerde in infographics. Zijn YouTube kanaal Kurzgesagt – In a Nutshell heeft wereldwijd meer dan zestien miljoen abonnees. De rechten van Immuun werden al aan meer dan twintig landen verkocht.

 

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789021341361 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

400

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-02-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Immuun” te beoordelen