Ik koop niet aan de deur

Hoe mijn drie vrouwen me helpen te worden wie ik ben
Auteur: Marc Van Pappelendam | Uitgever: GrowingStories

22,99

Op een dieptepunt in zijn leven besluit een voormalig Nike-directeur dat hij zijn oude patronen los moet laten. Hij gaat op zoek naar wie hij écht is, aan de hand van hulpbronnen die hij eerder nog belachelijk maakte, zoals astrologie, familieopstellingen, sound-healing, plantmedicijn en psychedelica.
Drie vrouwen hebben hem naar dat bijzondere omslagpunt gedreven. Zijn adoptie moeder bevestigt zelfs na haar overlijden hoe moeizaam hun relatie is geweest. Nadat hij zijn natuurlijke moeder heeft gevonden, gooit ze eerst de deur dicht en vertelt ze hem daarna alleen maar dat hij is voortgekomen uit een verkrachting en er niet had moeten zijn. Als zijn vrouw hem na vijfentwintig jaar dan ook nog mededeelt dat ze twijfelt of ze met hem verder wil, heeft hij geen keus meer en besluit hij zichzelf onder ogen komen.
Stap voor stap pelt hij zijn beschermende lagen af en geeft hij zich steeds meer bloot. Hij realiseert zich dat er van zijn verleden heel veel te leren valt als hij zich daarvoor openstelt en dat hij daarmee de kracht opbouwt om zijn kleuren te bekennen.
Naakt is een uniek verhaal, humorvol, ontroerend en nietsontziend geschreven, over een actueel en universeel thema: het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen leven, zodat je kunt worden wie je bent.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493089563 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Hoe mijn drie vrouwen me helpen te worden wie ik ben

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

232

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

11-09-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ik koop niet aan de deur” te beoordelen