Ik ben er weer

Ik ben er weer

Auteur: Rinke van den Brink | Uitgever: De Geus
Verwacht

21,50

Als redacteur gezondheidszorg van de NOS heeft Rinke van den Brink geregeld bericht over medische fouten. Maar nog nooit werd hij daar zelf slachtoffer van. Tot februari 2017. Toen veroorzaakten fouten na een routineoperatie een aaneenschakeling van ellende.
Dit alles resulteerde in een lange ziekenhuisopname en langdurig antibioticagebruik, met de nodige bijwerkingen. Uiteindelijk bezorgden ze hem een zware psychose, waarvoor hij behandeld werd bij de psychiatrische crisisdienst. Hij kwam er weer bovenop door de goede zorg die hij daar kreeg en ook dankzij de liefdevolle zorg van vrouw en kinderen.

Rinke van den Brink vertelt wat hem is overkomen en zet dat in een breder kader. Hij vertelt hoe hij dankzij zijn kennis en contacten als redacteur gezondheidszorg een sepsis overleefde, en laat zien wat er allemaal mis kan gaan bij een ziekenhuisopname. Buiten kantooruren is het minder veilig voor patiënten. Dan is de kans op ernstige complicaties groter. Maar de geestelijke gezondheidszorg was goed voor hem. Een boek over het wezen van onze gezondheidszorg.

‘Van den Brink schetst een aantal aangrijpende portretten van door infecties getroffen patiënten en hun familieleden. Daarnaast geeft hij een unieke kijk achter het nieuws.’ – Medisch Contact over Het einde van de antibiotica

Beschikbaarheid: (nog) niet beschikbaar Artikelnummer: 9789044543087 Categorie: Tag:

Dit boek is (nog) niet beschikbaar. Laat uw email achter en ontvang bericht zodra het boek leverbaar is:

Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

320

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

05-11-2020

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ik ben er weer” te beoordelen